## MCLE/MLRI: Tenants' Rights Basic Benefits Training Tuesday, September 24, 2024

9:30 am	Introduction Annette Duke Massachusetts Law Reform Institute
9:45 am - 10:30 am (45 min)	<b>Evictions I</b> Laura Camara <i>Justice Center of Southeast Massachusetts</i>
10:30 am – 10:40 am (10 min)	Break
10:40 am – 11:25 am (45 min)	<b>Evictions II</b> Pattie Whiting <i>Harvard Legal Aid Bureau</i>
11:25 am - 11:45 am (20 min)	MADE Online (Demo) Quinten Steenhuis Suffolk LIT Lab
11:45 am – 12:30 pm (45 min)	Break for Lunch
12:30 pm – 1:00 pm (30 min)	<b>Up to Code and Housing Search Online</b> Quinten Steenhuis <i>Suffolk LIT Lab</i>
1:00 pm – 1:45 pm (45 min)	<b>Getting Repairs Made</b> David A. Brown <i>Community Legal Aid</i>
1:45 pm – 1:55 pm (10 min)	Break
1:55 pm – 2:40 pm (45 min)	Housing Discrimination Maureen St. Cyr Massachusetts Fair Housing Center
2:40 pm – 3:05 pm (25 min)	<b>Tenant Screening</b> Todd Kaplan <i>Greater Boston Legal Services</i>
3:05 pm – 3:30 pm (25 min)	Open Questions

3:30 pm

Close Out